Fysioterapia

Ari Jaurakkajärvi on tarjonnut fysioterapiaa Oulun seudulla jo 25 vuotta.
Erityisosaamistani ovat tuki-ja liikuntaelinvaivojen hoito, neurologinen fysioterapia, neurologisten sairauksien hoito ja urheilufysioterapia.

Fysioterapian tavoitteena on parantaa ja ylläpitää sekä kehon toimintakykyä että liikkuvuutta. Fysioterapiasta on apua esimerkiksi synnynnäisen vamman, sairauden tai tapaturman kuntoutuksessa sekä ikääntyneillä potilailla fyysisen toimintakyvyn edistämisessä.

Tyypillisesti fysioterapeutin vastaanotolle hakeudutaan tapaturman, lihas- ja nivelkipujen tai liikerajoitusten takia.

Tehokkaat hoitomenetelmät

Fysioterapian menetelmiä ovat manuaalinen käsittely ja mobilisointi. Palveluun kuuluu myös asiakkaan neuvonta ja ohjaus sekä terapeuttinen harjoittelu.

Kipua ja oireita voidaan hoitaa erilaisilla fysikaalisilla hoidolla. Näihin kuuluvat mm. lämpö- ja kylmähoidot, ultraäänihoidot ja sähköhoidot.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy lisää fysioterapiapalveluista. Tavoitat parhaiten puhelimitse numerosta 040 701 5505 tai suoraan yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kaukovainion Fysioterapia
Hiirihaukantie 3
90250 OULU

Y-tunnus: 1624828-9
Puh: 08 335 360

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kaukovainion Fysioterapia:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 8Jaa